Ah hallå. Då var det dags igen. Dags för ett episkt blogginlägg. Många undrar säkert vart detta skall ta vägen. Men det är måndag, poddmåndag, och då finns det bara en sak på kartan. Det är skytteliga + omgångens lag som gäller. Inget annat trams. Så för er som kom hit för att läsa något annat, ni kan tyvärr stänga ner redan nu. För här bjuds det bara på en sak. Skytteligan just nu är ju lite orättvis, då några lag spelat fem matcher och vissa bara fyra. Kan va bra att ha det på minnet så att säga.
 
1. Niklas Johansson B84 33 mål
1. Joacim Kihlberg IKC 33 mål
3. Jesper Järlfors HKS 29 mål
4. Anton Emanuelsson HKB 28 mål
4. Johannes Kroon-Berggren B84 28 mål
6. Fredrik Jyborn BHK 27 mål
7. Jonas Johansson HKB 26 mål 
7. Anton Svensson IKB 26 mål
9. Viktor Ahlstrand RIK 25 mål
10. Anton Ullman HKS 24 mål
11. Aleksandar Djukic HKB 23 mål
 
Matcherna omgång 5.
 
Kungälvs HK- HP Skövde 33-25
IK Cyrus- Backa HK 21-31
HK Brukspôjkera- Borås HK 84 37-20
Fjärås HK- Skara HK 21-23
IK Baltichov- Rosendals IK 25-27
 
Omgångens lag:
 
Målvakt: Anton Wikman HKB (2
Har fått en riktigt bra start på serien och faktiskt tagit sitt lag till serieledning efter 5 omgångar. Släpper in 20 mål och har även riktigt fina utkast som förvaltas väl i B84 krossen. 
 
V6: Rasmus Nilsson KHK 
Nu kliver han in i omgångens lag med sina 11 mål från i onsdags. Tuff konkurrens med Niklas Johansson denna vecka som också gör 11. 
 
M6: Mathias Osterloh IKB 
"Osten" gör en riktigt fin insats i Nielsen-Tejneds frånvaro. Spelar nästan hela matchen och gör ett riktigt bra jobb, framförallt bakåt. 
 
H6: Timmy Gröndal HKB (2)
Med för andra veckan i rad på h6. Och vi får inte glömma bort att denna killen är högerhänt. Gjorde 4 mål vilket var mest bland h6orna. 
 
9: Jesper Johansson RIK 
Hade gjort tre mål inför matchen mot IKB. Begränsad speltid osv men ändå. Nu dunkade han in 9 mål i en och samma match. Fantastisk insats. 
 
9: Oscar Fröhlin SHK 
Var och nosade på en plats här förra veckan men nådde inte hela vägen. Nu skjuter han sitt Skara till seger med de tre sista målen i matchen. 
 
9: Johan Sighed BHK 
Även här en spelare som startat säsongen rätt bra. Har hög kapacitet och lär få ännu mer yta sen när Kurzwelly är tillbaka på allvar. Ska bli kul att se hur svårslagna Backa blir med Sighed/Kurzwelly/Svan på 9meter... 
 
Bubblare: Pierre Johansson, Niklas Johansson, Christoffer Persson, Christoffer Åström, Alexander Svan, Anton Emanuelsson, Jonas Ullén. 

Kommentera

Publiceras ej