Ännu en stabil omgång har spelats och det är dags att skriva ett gött inlägg för att sammanfatta omgången på bästa sätt. Det har varit några heta kamper denna omgången, vad sägs om HP Skövde-Kärra, för att nämna någon. Just i den matchen blev det ju exakt det som vi hade tippat. Vi visste att det skulle bli oerhört jämnt och ett oavgjort resultat sågs inte som omöjligt. Därför satte vi 30-30 och vi fick helt rätt. Kungälv slog Nord i det viktiga bottenmötet och trots Nords "formtopp" har de forsatt svårt att ta kontakt med lagen ovanför strecken. De har tre poäng upp till kvalet och fem till säker mark. Det är så fruktansvärt jämnt, men frågan är om inte lagen börjar dela upp sig i tre olika sektioner i detta nu. Mer om detta i podcasten som spelas in ikväll och kommer ut imorgon.

Målvakt: Hayder Al-khafadji/ Andreas Holmen (2RIK
Delade på matchen mot HKS och gjorde det bra båda två. Svårt att bortse från denna insats när de tillsammans släpper endast 19 mål.

V6: Elias Krantz KHF (2
Visserligen 5 av 8 mål på straff, men vad gör det. Straffarna skall också sitta. Och 8 mål mot en toppkonkurrent, det snackar man inte bort.

M6: Eneko Jaka IKN
Ännu en gång väldigt svårt att välja bland m6... Alla gör ju tre mål eller mindre. Dock inte Eneko som denna omgång slog till med, håll i hatten nu, FYRA mål. Helt galet.

H6: Daniel Sparredal B84 (2
Rykten på stan gör gällande att "lill-sparris" drog in hela 10 mål i första halvlek mot HKÖ. Antagligen fattade HKÖs kantförsvarare att de behövde markera honom bättre till andra halvleken och det lyckades de med. 10 mål i en halvlek är imponerande.

9: Peter Kurzwelly BHK (3
En grinig Peter K verkar vara en bra Peter K. Dunkade in 10 mål på IKB och hade one man show.

9: Daniel Söderqvist HKG (3)
Gjorde 13 (!!!!!) mål mot HPA. Målrekord för den här säsongen och man kan ju undra varför inte HPA försökte med ett desperat försök för att få bort Daniel ur matchen.

9: Andreas Skoglund KHK (2)
Gjorde 11 mål i bottenmötet mot Nord. Otrolig viktigt att han klev fram i just denna match. En underskattad spelare som inte ser så mycket ut för världen, men som sitter inne med ett av seriens bästa skott.

Bubblare: Rickard Rehnberg, Simon Dyberg, Daniel Ahlqvist, Sebastian Wiik, Magnus Järlström, Alexander Björklund, Viktor Granholm.