Hej bloggen. Nu har vi spelat en match till och vi är ett steg närmare nästa års försäsong. Som vi längtar. Känns riktigt gött att det är igång igen och det känns som att det kommer bli en riktigt rolig säsong. Vi välkomnar Skara tillbaka i div2 efter denna omgång då de stog över den första. Det slutade tyvärr med förlust för Skara mot Rosendal i den fruktade Rosendalshallen. Favoriten Kungälv gick på plumpen mot Backa och vi fick för första gången någonsin en vinnare i "Lasses chipstävling". Det var förra årets assisterande tränare i Backa, Johan Kukko, som roffade åt sig hela fem chipspåsar. Vilka chips valde då Kukko? Jo, fem påsar grillchips från Estrella. 
 
1. Joacim Kihlberg IKC 18 mål
2. Jesper Järlfors HKS 17 mål 
3. Jonas Johansson HKB 14 mål
4. Anton Svensson IKB 13 mål
5. Carl Lindqvist RIK 12 mål
5. Max Santos FHK 12 mål
5. Anton Ullman HKS 12 mål
8. Daniel Gustavsson KHK 11 mål
8. Hampus Svensson IKB 11 mål
8. Fredrik Jyborn BHK 11 mål
11. Viktor Ahlstrand RIK 10 mål
11. Kevin Rosén FHK 10 mål
 
Matcherna omgång 2.
 
Rosendals IK- Skara HK 25-21
HK Brukspôjkera- IK Cyrus 23-20
Backa HK- Kungälvs HK 25-24
Borås HK 84- Fjärås HK 20-25
IK Baltichov- HK Skövde 29-34
 
Omgångens lag:
 
Målvakt: Anton Wikman HKB 
Gör en bra match när han släpper endast 20 mål mot IKC. Lite problem med Kihlbergs skott, men å andra sidan, vem har inte det. 
 
V6: Christoffer Åström HKB 
Visas ett mål från div2 på tv4sporten så har man gjort något snyggt. Det gjorde Åström som med en mäktig volleyboll-smash fick in bollen i nät. Kolla in klippet här.
 
M6: Robert Ericsson B84 
Första utespelaren som är med från Borås blir alltså inte kapten Johansson som många kanske kunde tro. Vi plockar M6an Ericsson som stog för en stabil insats i förlustmatchen mot FHK.
 
H6: Christian Granberg IKC 
Gör en helt okej match uppe i Deje och får med sig fem baljor i bagaget. En riktig lirare med en fruktansvärt blöt handled. 
 
9: Jesper Järlfors HKS (2
Är tungan på vågen för HKS mot IKB. Gör mycket mål och drar på sig mycket uppmärksamhet. 10 mål talar sitt tydliga språk. 
 
9: Daniel Gustavsson KHK
Har dragits med lite småskavanker en längre tid men verkar nu vara tillbaka på allvar. Såg fin ut mot BHK och det kändes som han kunde göra mål lite när han ville. Dock så ville han det bara ca 7 gånger. 
 
9: Alexander Svan BHK 
Kungälv har 19-21 med 7 min kvar. Sen började "the swan show" när han mosade allt utsida 2. Fyra av de sex sista målen kom från honom och han gick helt enkelt inte att stoppa. 
 
Bubblare: Marcus Lönnberg, Fredrik Jyborn, Max Santos, Christoffer Eriksson, Joacim Kihlberg, Viktor Röxner, Carl Lindqvist. 
 

1 kommentarer

Anonym

12 Oct 2015 16:49

Comeback för Tobias Andersson i Skara alltså, kan bli tufft för motståndarna fram över.

Kommentera

Publiceras ej