Som sagt, det är inte alla som får det som vi. Har kämpat nu i år och dar, men nästan aldrig nått det vi vill. Helt plötsligt, känns det som att vi är nära. Möjligtvis känns det närmare än vad det egentligen är men så må det vara. Ni vet att människor bara är människor. 
 

Aa hallå.
 
Känner att det är dags för ett blogginlägg igen. Lovade ju vår käre gäst Peter Kurzwelly att fylla på här inne lite oftare. Frågan är ju bara vad man ska skriva. 
 
Som alla vet har vi (Jag, dicken och Martiiiiiiiiinez) startat upp en podcast som handlar mestadels om division 2 västra. Ni alla kanske undrar vad vi fick den konstiga iden från? Nu skall jag berätta. Det var så att nån i kompisgänget tog upp det här med att starta en podcast på skoj. Och vår gode vän Erik Lissmatz nappade direkt. "Jag ska starta en podcast" sa han. Vi undrade ju såklart vad den podden skulle handla om. "Boats and hoes" fick vi som svar. Vi kände ju direkt att den iden inte var särskillt bra. Skulle han sitta och snacka om båtar och horor i 45 minuter? Vi fick ta tag i det och göra så han inte startade den skiten. Och en dag, efter jag hade skrivit det maffiga inlägget med ranking, plustecken och skit, så kände jag bara att det var dags. På den vägen är det. 
 
Vi har fått sjukt bra respons på det vi gjort. Helt sjukt faktiskt. Nästan alla man pratar med som lyssnat tycker att vi gör det bra. Framför allt tycker de att det är ett bra initiativ som lyfter upp serien. Det är väl egentligen bara Robin Elfström som är negativ till podden. Han tycker att det är stela samtal osv. 
 
Avsnitt 1- youtube 143 visningar
Avsnitt 1- soundcloud 488 plays
Asvnitt 2- youtube 102 visningar
Avsnitt 2- soundcloud 234 plays
Avsnitt 3- 221 visningar
Avsnitt 4- 152 visningar
Avsnitt 5- ? visningar
 
Där är vårat facit just nu. Tycker det är rätt högt över det vi förväntade oss. I början tänkte man väl att de bara skulle vara gubbarna i Baltichov som tänkte lyssna, men den har ju faktiskt slagit. Ett stort tack till er som delar och sprider detta vidare.
 
Avsnitt 5 kom ut precis. Och ni kanske undrar lite vad det pratades om. Här kommer en liten sammanfattning:
 
-Henke Brand är nästan 100% säker att Guldkroken spelar div2 även nästa säsong
-HP Skövdes målvakt
-Varför inte Elf och grabbarna spelar högre upp
-Hur står det till på målvaktssidan i Guldkroken?
-HK Skövde är det sämsta laget
-Vilka kommer spela i HK Skövde?
-IFK Skövde, en klubb i kris
 
För er som missat avsnitt 3 med Jimmi Larsen (Tränare HP Alingsås) och avsnitt 4 med Peter Kurzwelly (Backa HK) kommer här en sammanfattning som kanske gör er sugna på att lyssna:
 
Avsnitt 3.
-Varför slutade Jimmi spela för IK Baltichov?
-Varför han kom tillbaka till AHK
-Hur det är att träna ett junior/b-lag
-Vad är målet med tränarkarriären?
 
Avsnitt 4.
-Elitseriekarriären
-Hur ska backa hantera rollen som seriefavorit?
-Varför spelar Peter i Backa?
-Hur det är att vara son till en högt uppsatt person i ett Allsvenskt fotbollslag
-Peter talar ut om kärleken
 
Det var allt för denna gång. Vi hörs. Ha de G