Tja. Kommentar på det? Inga kommentarer. Intressant svar på en mindre intressant fråga. Ännu en omgång är nu spelad. Kul. Nu efter tre omgångar (vissa har spelat två) så finns det nu bara tre obesegrade lag. Det är de två Skövde lagen samt Fjärås som ännu inte vet hur det är att förlora. Vilka hade trott att dessa tre lag skulle va obesegrade efter omgång 3? Nu har ju visserligen HP Skövde 90 bara spelat två matcher, men ändå. Vi får ju inte glömma att nämna Brukspôjkera som vann hemma i Deje mot Rosendal. Idag så kommer vi ha Brukspôjkeras tränare med i podden och vi kommer försöka få ett litet bättre grepp kring det laget. Så missa inte det. 
 
1. Jesper Järlfors HKS 24 mål
1. Joacim Kihlberg IKC 24 mål
3. Jonas Johansson HKB 19 mål
3. Anton Svensson IKB 19 mål
5. Max Santos FHK 17 mål
5. Kevin Rosén FHK 17 mål
5. Johannes Kroon-Berggren B84 17 mål
5. Aleksandar Djukic HKB 17 mål
9. Anton Ullman HKS 16 mål
10. Viktor Ahlstrand RIK 15 mål
11. Viktor Bengtsson RIK 14 mål
11. Anton Emanuelsson HKB 14 mål
 
Matcherna omgång 3.
 
Fjärås HK- Backa HK 30-23
HP Skövde 90- Skara HK 25-19
IK Cyrus- IK Baltichov 25-30
HK Brukspôjkera- Rosendals IK 31-25
HK Skövde- Borås HK 84 30-26
 
Omgångens lag:
 
Målvakt: Daniel Hansson SHK
Gör för andra matchen i rad en riktigt bra match. Skara kan i alla fall inte skylla någon av förlusterna på Hansson. Nu gäller det att anfallsspelet blir bättre så att de kan börja plocka poäng. 
 
V6: Niklas Johansson B84
Efter att bara ha gjort 6 mål på de två första matcherna dunkade Johansson in 8 i dagens match mot HK Skövde. Borås behöver att Niklas levererar mål om de skall kunna vinna matcher. 
 
M6: Max Santos FHK (2)
En riktig målmaskin som Fjärås har på m6. Imponerande 5e plats i skytteligan vilket får ses som riktigt bra för en m6. Nog inte sista gången vi ser honom här. 
 
H6: Max Byström RIK 
Var en av få som får godkänt i RIK efter torsken uppe i de värmländska skogarna. 7 mål på kontot skojar man inte bort.
 
9: Alexander Larsson HPS 
Kliver fram i andra halvlek när det behövs som mest. Viktigt för HPS att han får till sitt skytte, då kommer de vara svåra att handskas med. 
 
9: Aleksandar Djukic HKB 
Den forne elitseriespelaren Djukic klev fram mot Rosendal och sköt in 9 mål. Extra viktigt att en sån toppspelare kliver fram i en tuff match för HKB. 
 
9: Kevin Rosén FHK 
Henrik Widlunds gubbe har gjort en fin start på årets div2. Får hoppas för Fjärås skull att han kan hålla i sitt fina skytte. 
 
Bubblare: Marcus Holmén, Max Skog, Dennis Larsson, Erik Hertz, Tobias Andersson, Anton Emanuelsson, Joacim Kihlberg.
 

Kommentera

Publiceras ej