I Alexander Axelssons (redaktör) frånvaro så blir det ingen podcast idag som det brukar bli. Möjligtvis kommer den ikväll, men mest troligt är att vi lägger ut den imorgon. Så tänkte att ni får stå ut med Veckans profil. Denna vecka med Kärras målis Måns Abrahamsson. Mycket interssant. 
 
 
1: Hur skulle du beskriva lagets och din egen säsong hittills?
Vi har hittills gjort en väldigt fin säsong. Vi började i somras på försäsongen med vinster i kortedala cup och vanliga träningsmatcher. Sen började serien fint fram till 6e omgång typ då vi kom in i en mindre formsvacka. Men efter det har vi spelat som i början igen.
 
2: Ni ligger just nu först i serien.  Varför leder ni? Vad är det ni gjort extra bra?
Vi är ett bra kollektiv. När vi får igång hela laget är det inte många lag som slår oss. Det som har gjort att vi är i toppen tror jag är för att vi är träningsvillig grupp som har sjukt kul tillsammans.
 
3: Förra året var du första målvakt i Nord. Nu får du ett delat ansvar i Kärra. Vad föredrar du? Fördelar/nackdelar?
Självklart är det skönt att veta att man har en mer given startplats i ett lag, men det sporrar mer att få konkurrera om att få spela. Fördelen är ju att man utvecklas mer om man får speltid i ett lag med hög konkurrens och nackdelen är ju att man inte utvecklas ett skit om man blir tokbänkad.
 
4: Vad är de största skillnaderna på att vara målvakt i ett topplag och ett mittenlag som Nord var förra säsongen?
Den här serien är så pass jämn att det är svårt att säga att det är nån större skillnad på mittenlagen och topplagen. Vi hade ett väldigt bra lag i Nord, men skillnaden där var ju att vi tränade 3 timmar i veckan varav 1 timme var fotboll, vilket speglade prestationerna i vissa matcher.
 
5: Beskriv dig som målvakt. Vad är dina styrkor? Och vad behöver du förbättra?
Jag är väl en ganska så lugn målvakt. Gapar sällan och syns sällan (finns andra som sköter det i Kärra). Styrkor är väl 6metersavslut. Svagheter är styrkan och vigheten. Jag är väl den målvakten med mest stretchtimmar i hela Sverige men som är absolut minst vig.
 
Fem snabba med Måns.  

1: Vilka vinner div2?
 Kärra HF.

2: Bästa spelaren?
Erik Tieu, när han gör en bra match gör han en jävligt bra match.

3: Största besvikelse?
Inga direkta besvikelser. Tycker serien ser ut som den borde göra.

4: Den mest underskattade spelaren?
Av de som har varit bra mot oss är det kvällens podd-gäst, Sebastian Tiberg. Jag och Mackan har inte räddat ett skott mot honom på 2 matcher nu.

5: Den mest överskattade spelaren?
Finns inga överskattade spelare i vår fina division 2 västra.