Hej. Orkar inte skriva något idag. Det enda jag vill framföra med denna text är att protokollet mellan Rosendal-HK Skövde inte har kommit så de spelarna i de lagen kommer ha lite mindre mål gjorda här i skytteligan... Tråkigt, men så är det. De får ju igen de målen när protokollet trillar in. Hejsvejs. 
 
1. Joacim Kihlberg IKC 60 mål
2. Niklas Johansson B84 56 mål
3. Oscar Fröhlin SHK 53 mål
3. Anton Svensson IKB 53 mål
4. Peter Dahlin SHK 49 mål
6. Daniel Gustavsson KHK 48 mål
6. Aleksandar Djukic HKB 48 mål
8. Johan Sighed BHK 46 mål
9. Jesper Järlfors HKS 44 mål
10. Jesper Johansson RIK 43 mål
11. Rasmus Nilsson KHK 41 mål
11. Lukas Larsson FHK 41 mål
 
Matcherna omgång 10.
 
Rosendals IK- HK Skövde 31-24
HP Skövde- IK Baltichov 21-29
Kungälvs HK- HK Brukspôjkera 25-21
Fjärås HK- IK Cyrus 30-26
Skara HK- Borås HK 84 33-26
 
Omgångens lag:
 
Målvakt: David Larsson KHK 
Det dröjde ett tag men nu kliver "Chipslasse" in i omgångens lag. Fenomenal mot HKB och behöll samma stabila nivå på kvällen.
 
V6: Sebastian Martinez IKB 
Gjorde 5 stabila mål på ca 30 mins speltid. Det får ses som bra. IKB har radat upp segrar sedan Martinez blev skadefri, hur länge skall denna svit hålla?
 
M6: Kevin Isberg IKB 
Det senaste tillskottet till IKBs trupp har börjat bra. 5 mål senast och bidrar med mycket i anfallsväg. Kommer bara bli bättre... 
 
H6: Hannes Söderberg FHK 
Gjorde två fina insatser i elitserien förra veckan men fick 0 min dagen innan FHK-IKC. Därav fick han chansen i B-laget och visade upp fina avslut från sin kant. 
 
9: Oscar Fröhlin SHK (3
Var tillbaka i fin form mot B84 efter en mindre bra insats mot IKB. 10 mål på kontot. 
 
9: Martin Thorén IKC 
Thorén snackades det mycket om inför säsongen från Cyrus håll. Har haft svårt att hitta rätt i sitt nya lag men nu mot FHK släppte det. IKC behöver Thoréns mål så vi får hoppas att detta inte var en engångsföreteelse för deras skull. 
 
9: Joacim Kihlberg IKC (3
Gör sin vana trogen mellan 8-10 mål. Denna gången var han inte ensam men det kanske krävs att en gubbe till kliver fram. 
 
Bubblare: Henrik Widlund, Niklas Johansson, Max Santos, Timmy Gröndal, Andreas Skoglund, Anton Ullman, Viktor Ahlstrand. 

Kommentera

Publiceras ej