Hej bloggen. Allt väl? Laddar mentalt inför podd. Hoppas ni är lika taggade som vi. Omgången som var tycker jag var väldigt intressant. I Lasses chipstävling fick vi tillslut ett oavgjort resultat efter att våran kära Skara korrespondent Anton Åhman kviterat med knapp tid kvar. Kungälv hade chansen med några sekunder kvar men kom aldrig till något läge. Mer om detta i podden såklart. Brukspôjkera tog bussen ner till förbohallen och plockade med sig två pinnar hem. Mycket starkt målvakt samt kontringsspel som lade grunden till denna segern. 
 
1. Joacim Kihlberg IKC 30 mål
2. Jesper Järlfors HKS 29 mål
3. Anton Ullman HKS 24 mål
4. Johannes Kroon-Berggren B84 23 mål
5. Niklas Johansson B84 22 mål
5. Fredrik Jyborn BHK 22 mål 
5. Anton Svensson IKB 22 mål
5. Anton Emanuelsson HKB 22 mål
9. Viktor Ahlstrand RIK 21 mål
9. Jonas Johansson HKB 21 mål
11. Aleksandar Djukic HKB 18 mål
12. Kevin Rosén FHK 17 mål
12. Max Santos FHK 17 mål
12. Max Skog HKS 17 mål
12. Daniel Gustavsson KHK 17 mål 
 
Matcherna omgång 4.
 
 
Rosendals IK- HP Skövde 30-19
Borås HK 84- IK Cyrus 26-24
Backa HK- HK Skövde 33-29
Skara HK- Kungälvs HK 24-24
IK Baltichov- HK Brukspôjkera 26-30
 
Omgångens lag:
 
 
Målvakt: Hayder Al-khafadji RIK 
Stänger till butiken riktigt bra den 40minuters perioden han står. Har riktigt bra koll på HPS skyttar och det syntes här. 
 
V6: Niklas Johansson B84 (2
Den gode Johansson kliver in i omgångens lag för andra veckan i rad. Skrev förra veckan att B84 är i behov av mål från NJ. Nu gör han 8 och B84 vinner. 
 
 
M6: Christoffer Persson KHK 
En oerhört viktig spelare för Kungälv tar klivet in i omgångens lag. Gör sina sedvanliga fem mål mot Skara och var där med bästa målskytt bland m6orna. 
 
H6: Timmy Gröndal HKB 
För första gången i poddens historia tar vi ut en högerhänt h6a i omgångens lag. Sprutade in 9 mål från sin position. Även fast det inte enbart var h6 lägen så gör han en riktigt fin match. 
 
9: Anton Ullman HKS 
En favoritspelare hos expert Martinez. En lirare som har ett rappt avstämt skott och besitter ett fint spelsinne. Trummar även på i skytteliga toppen.
 
9: Anton Emanuelsson HKB 
Fint skolad m9 som det gäller att ha koll på för övriga lag. Fint klipp i skottet och bra sammarbete med övriga medspelare. Fin i försvaret också. 
 
9: Adam Jöhnsson RIK 
Efter en lite trevande inledning så vaknade Jöhnsson mot HPS och gjorde 6 mål. Får mer förtroende nu i RIK när Carl Lindqvist blivit utlånad. Bör bli fler mål i framtiden.
 
Bubblare: Anton Wikman, Fredrik Jyborn, Jonathan Wikman, Erik Hertz, Viktor Ahlstrand, Oscar Fröhlin, Johan Crona. 
 

Kommentera

Publiceras ej